%0 Journal Article %T بررسی تاثیر مراحل فنولوژیک بر کمیت و کیفیت اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora Clinopodioides L)مطالعه موردی: (دره قاسملو ارومیه) %J مجله مرتعداری %I دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان %Z %A مهدوی, سیده خدیجه %A ولیزاده, سینا %A محمودی, جلال %D 2015 %\ 02/20/2015 %V 1 %N 4 %P 70-83 %! بررسی تاثیر مراحل فنولوژیک بر کمیت و کیفیت اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora Clinopodioides L)مطالعه موردی: (دره قاسملو ارومیه) %R %X %U https://jrm.gau.ac.ir/article_2308_27cbcd6ba6448982938c200e7e3fea51.pdf